Microbeton

Wat is microbeton? Beton is een product wat we al decennia gebruiken als constructiemateriaal. Het is oersterk en massief, maar loeizwaar en zeker niet homogeen! Prima geschikt als fundering of als (steun) muur, maar vanwege het onregelmatige oppervlakte absoluut ongeschikt als keukenblad. Dat kan beter glad (homogeen) zijn, daardoor makkelijker wordt in onderhoud en gebruik. Je wilt immers niet overal van die vette vlekken die niet meer uit je blad gaan, toch? En wat dacht je van het gewicht van beton…

In onze keukens gebruiken we microbeton keukenbladen hebben we deze nare eigenschappen weten weg te halen! Maar dan zonder verlies van de charme van een (massief) betonnen werkblad. Tijdens ons fabricage proces hebben we ook de randen, welke op de massief betonnen bladen altijd brokkelen, weten te verbeteren. Middels onze eigen unieke gepatenteerde laklaag blijven onze bladen, in tegenstelling tot vergelijkbare producten als Beton-ciré, praktisch; krasvast, vlekvrij en kunnen een hoge mate van hitte weerstaan. Wel adviseren we ten aller tijden een snijplank en/ of onderzetter te gebruiken.