Over ons

FØRN

FØRN ontwerpt en maakt oer-Hollandse meubelen, woonaccessoires en complete interieurs. We zien onszelf vooral als een merk dat zich vooral online oriënteert. Daar zijn we goed in en daar voelen we ons prettig bij. Onze doelgroep shopt graag online omdat het een stukje vrijheid en ongedwongenheid geeft. Je hebt altijd de mogelijkheid om te vergelijken en het scheelt je veel bezoekjes aan allerlei showrooms in het land.

Via onze webwinkels en een select aantal dealers verkopen wij online onze meubelen, maar NU ook met onze FØRN keukenlijn. De stap richting van keukens is geheel natuurlijk ontstaan. Onze klanten willen graag dat interieur en meubelen goed met elkaar matchen. Daarom heeft FØRN nu ook een stoere keuken die perfect matched met onze dito meubelen.

by Karl

Werken met experts op elk vakgebied

We werken alleen maar met experts en leuke enthousiaste mensen. We hoeven niet zonodig zelf het wiel opnieuw uit moeten vinden en vervolgens te vervallen in de zoveelste keukendiscounter of keukenmagnaat met veels te grote onpersoonlijke showrooms. Door gewoon naar de wens van onze doelgroep te luisteren en dat als uitgangspunt te gebruiken kunnen we een hele mooie keukenlijn van by KÅRL lanceren.

by KÅRL

by KÅRL staat synoniem voor hedendaags, herkenbaar design. Individueel ontworpen, voor de massa. Betaalbaar, maar met een exclusief uniek gevoel. Ontworpen met 1 doel; design is van iedereen!

Karel Slingerland is de persoon achter dit label.

Gedreven door drie kernwaarden: Stoer, strak en stijlvol heeft hij door de jaren heen deze eigen unieke stijl neergezet. Tijdloze, contemporary ontwerpen sieren zijn wall-of-fame en velen weten deze stijl dan ook te waarderen. Steeds weer herkenbaar in de massa, maar met de individuele touchdie zijn werk zo uniek maakt.

Door gebruik te maken van herkenbare – en betaalbare materialen, blijven de designs bereikbaar voor velen. Materialen als; beton, (sloop)hout en staal zijn even algemeen, maar individueel toch heel uniek. Deze materialen stralen een mate van eerlijkheid uit; natuurlijk, robuust en geleefd. Een verhaal dat jaren geleden begon en nu nog steeds doorvertelt.

Karakteristiek is ook het kubistiche uitgangspunt en het vinden van de minimalistische balans hierin. De harmonie van de materialen en deze weerspiegeling van balans geven de rust die het design tijdloos maakt. Wat 20 jaar geleden gold, geldt vandaag ook nog.

Naast de stroming rationalisme (Berlage en Amsterdamse School) zijn andere, hedendaagse, (inter)nationale inspiraties, zoals; Piet Boon, Jan Des Bouvrie en Piet Hein Eek, die voor een constante refectie op deze stijl zorgen.

by KÅRL, is dan voor ons de expert en designer, die helemaal bij FØRN past. Een vakidioot met eindeloos veel ervaring. Hobbykok met een hele frisse kijk op interieur en ontwerp en bovenal een persoon waar je zelfs als klant wel graag mee wilt tafelen. Zo geschiedde. Designer Karel Slingerland van by KÅRL ging met onze ontwerpers en productieteam om tafel en we ontwierpen een aantal prachtige keukens (al zeggen we het zelf). Onze uitgangspunten tijdens het ontwikkelingstraject:

  • Een stoere keuken waarin de FØRN klant zich een chefkok voelt
  • 100% passend bij de complete FØRN lijn
  • Materiaal en uitstraling van een high-end keuken
  • Een transparante prijsstelling hanteren
  • Een échte internetprijs zonder gedoe er omheen
  • Totaal pakket

Het resultaat; een pronkstuk voor in jouw huis by KÅRL!

by karl
By Karl