Eilandkeuken met sloophout en beton

Vrijblijvende offerteaanvraag

Stap 1 van 4 - Materiaal & grepen

25%
 • € 0,00

Specificaties

Deel A

 • Hoge servieskast, 180cm hoog met 1 vaste legplank en 4 verstelbare legplanken. Aan de linkerzijde voorzien van een 4,5cm dikke houten zijwand.
 • Hogekast, 180 cm hoog tbv inbouw koelkast nis 102cm + combi-oven met nis 45cm.
 • Hoge servieskast, 180cm hoog met 1 vaste legplank en 4 verstelbare legplanken. Aan de rechterzijde voorzien van een 4,5 cm dikke houten zijwand.
 • Een light-weight betonnen werkblad van 190 cm lang en 6 cm dik als opzetblad.

Deel B

 • Spoelonderkast 90 cm breed met 2 hoge korffronten. Links voorzien van hele diepe houten zijwand van 4,5 cm dik.
 • Deur voor een volledig geintegreerde vaatwasser 60 cm breed of dezelfde kast als hierboven maar dan linksdraaiend.
 • Onderkast 90 cm breed met 2 hoge korffronten met achter het bovenste korffront een verborgen besteklade met indeling. Rechts voorzien van 4,5cm dikke houten zijwand die heel diep doorloopt naar achteren.
 • Een 4,5cm dikke houten achterwand in het bar gedeelte en naast de volgende kast.
 • Een ondiepe onderkast met 2 draaideuren en voorzien van 2 verstelbare legplanken van 90 cm breed en 78cm hoog.
 • Een light-weight betonnen werkblad van 250 cm lang en bijna 100 cm diep. Een stoere dikte van 6cm en met Caressi strakke vierkante onderbouw spoelbak van 40cm breed en Caressi 2 knops keramische mengkraan chroom. Werkblad hoogte is een prettige 96cm hoog.

Inmeten doe je zo

Inmeten is redelijk eenvoudig, als je het maar even goed weet te doen. Volg dit 4-stappenplan en het kan niet misgaan (opent in een nieuw tabblad). Lukt het niet: mail ons of bel ons op 050-8200337 tijdens kantoortijden.

Extra 10% korting op Inventum keukenapparatuur

Wij zijn ook gek op koken. Koken is persoonlijk en ieder doet dat op zijn eigen unieke smaakvolle manier. Apparatuur zoek je dan ook zelf uit naar je eigen persoonlijke behoefte. Die keuze is niet aan ons en hebben we dan ook niet in onze keukenprijs verwerkt. Uiteraard helpen we wel een eind op weg. Inventum sluit perfect aan bij onze filosofie van keukens en koken.

Bestel je bij ons een keuken dan krijg je een kortingscode voor 10% korting op de website van Inventum keukenapparatuur.

Inventum

Garantie

Altijd een belangrijk onderdeel van je aankoop. Vaak voorzien van allerlei ondoorzichtige voorwaarden, onbegrijpelijke uitdrukkingen en verwarrende verantwoordelijkheden. Niet bij ons!

Alle uitgebreide informatie over garantie vind je op de uitgebreide garantiepagina.

inRetail erkend

By KÅRL design is onderdeel van FØRN. FØRN is inRetail/CBW-erkend. InRetail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. Als klant heb je verkoopvoorwaarden die je extra goed beschermt bij de aankoop. Je kunt daarom ook veilig aanbetalen.

 

Gaat bij ons de stekker eruit (ga daar maar niet vanuit) dan ben je je aanbetaling niet kwijt. Gaat er onverhoopt toch iets mis met de order dan is er een onafhankelijke geschillencommisie die voor een passende oplossing zorgt.

By Karl design logo

By KÅRL staat synoniem voor hedendaags, herkenbaar design. Individueel ontworpen, voor de massa. Betaalbaar, maar met een exclusief uniek gevoel. Ontworpen met één doel; design is van iedereen! Karel Slingerland is de persoon achter dit label. Gedreven door drie kernwaarden; Stoer, strak en stijlvol, heeft hij door de jaren heen deze eigen unieke stijl, neergezet. Tijdloze, contemporary, ontwerpen sieren zijn wall of fame en vele weten deze stijl dan ook te waarderen.

Steeds weer heel herkenbaar in de massa, maar met de individuele touch die die werk zo uniek maakt.