Rechte keuken met steigerhout en beton

Vrijblijvende offerteaanvraag

Stap 1 van 4 - Materiaal & grepen

25%
  • € 0,00

Specificaties

Deel A

  • Hogekast, 180 cm hoog tbv inbouw koelkast nis 102cm + combi-oven met nis 45cm. Met 4,5cm dikke houten zijwand links en rechts en voorzien van betonnen opzetblad.

Deel B

  • Onderkast 90 cm breed met 2 hoge korffronten met achter het bovenste korffront een verborgen besteklade met indeling. Links voorzien van 4,5 cm dikke houten zijwand.
  • Onderkast 60cm breed met 2 legplanken en draaideur.
  • Deur voor een volledig geintegreerde vaatwasser 60cm breed of dezelfde kast als hierboven maar dan rechtsdraaiend.
  • Spoelonderkast 90cm breed met 2 hoge korffronten. Rechts voorzien van 4,5cm dikke houten zijwand.
  • Een light-weight betonnen werkblad van 310 cm lang bij 60 cm diep. In dit 6 cm dikke blad zit een strakke Caressi vierkante onderbouw spoelbak van 40 cm breed en Caressi 2 knops keramische mengkraan chroom. Werkblad hoogte is een prettige 96 cm hoog.

Deel C

  • Bovenkast met 2 legplanken, 78 cm hoog en 60 cm breed met 4,5 cm dik houten zijpaneel, linksdraaiend.
  • Bovenkast met 2 legplanken, ook 78 cm hoog maar 90 cm breed met 2 deuren. Rechts voorzien van 4,5 cm dik houten zijpaneel.

Inmeten doe je zo

Inmeten is redelijk eenvoudig, als je het maar even goed weet te doen. Volg dit 4-stappenplan en het kan niet misgaan (opent in een nieuw tabblad). Lukt het niet: mail ons of bel ons op 050-8200337 tijdens kantoortijden.

Extra 10% korting op Inventum keukenapparatuur

Wij zijn ook gek op koken. Koken is persoonlijk en ieder doet dat op zijn eigen unieke smaakvolle manier. Apparatuur zoek je dan ook zelf uit naar je eigen persoonlijke behoefte. Die keuze is niet aan ons en hebben we dan ook niet in onze keukenprijs verwerkt. Uiteraard helpen we wel een eind op weg. Inventum sluit perfect aan bij onze filosofie van keukens en koken.

Bestel je bij ons een keuken dan krijg je een kortingscode voor 10% korting op de website van Inventum keukenapparatuur.

Inventum

Garantie

Altijd een belangrijk onderdeel van je aankoop. Vaak voorzien van allerlei ondoorzichtige voorwaarden, onbegrijpelijke uitdrukkingen en verwarrende verantwoordelijkheden. Niet bij ons!

Alle uitgebreide informatie over garantie vind je op de uitgebreide garantiepagina.

inRetail erkend

By KÅRL design is onderdeel van FØRN. FØRN is inRetail/CBW-erkend. InRetail is de grootste brancheorganisatie in retail non-food. Als klant heb je verkoopvoorwaarden die je extra goed beschermt bij de aankoop. Je kunt daarom ook veilig aanbetalen.

 

Gaat bij ons de stekker eruit (ga daar maar niet vanuit) dan ben je je aanbetaling niet kwijt. Gaat er onverhoopt toch iets mis met de order dan is er een onafhankelijke geschillencommisie die voor een passende oplossing zorgt.

By Karl design logo

By KÅRL staat synoniem voor hedendaags, herkenbaar design. Individueel ontworpen, voor de massa. Betaalbaar, maar met een exclusief uniek gevoel. Ontworpen met één doel; design is van iedereen! Karel Slingerland is de persoon achter dit label. Gedreven door drie kernwaarden; Stoer, strak en stijlvol, heeft hij door de jaren heen deze eigen unieke stijl, neergezet. Tijdloze, contemporary, ontwerpen sieren zijn wall of fame en vele weten deze stijl dan ook te waarderen.

Steeds weer heel herkenbaar in de massa, maar met de individuele touch die die werk zo uniek maakt.